Siirry sisältöön

Voimaa arkeen kirjoittamalla -webinaari

Tiistaina 18.4. klo 14–15 järjestetään omaishoitajille ja kaikille läheisistään huolehtiville maksuton webinaari, jonka aiheena on voimauttava kirjoittaminen.

Voimaa arkeen kirjoittamalla -webinaari osoittaa, että kirjoittaminen on harrastus, joka sopii kaikille.

Minna Aution valokuva.
Minna Autio

Webinaarissa tutustumme siihen, mitä voimauttava kirjoittaminen tuo elämään ja miksi sitä kannattaa harrastaa. Saat vinkkejä ja neuvoja sekä inspiraatiota omaan kirjoittamiseesi.

Voimauttava kirjoittaminen on vain sinua itseäsi varten, eikä sinun tarvitse osata mitään erityistä. Jos osaat kirjoittaa kauppalistan, olet riittävän hyvä kirjoittaja. Sinun ei tarvitse näyttää tekstejäsi kenellekään, eikä kukaan arvostele mitä tahansa kirjoitatkin.

Voimauttava kirjoittaminen tuo sinulle virkistystä ja mahdollisuuden haaveilla arjen keskellä. Tarvitset vain 15 minuuttia, kynän ja paperia tai tietokoneen. Se riittää rauhalliseen kirjoitushetkeen, jonka avulla voit saada yhteyden siihen, mitä itse toivot elämältäsi.

Kirjailija, kirjoittajaohjaaja Minna Aution vetämä tunnin webinaari on osa Omaishoitajaliiton hyvinvoinnin teemakuukauden tarjontaa. Tulehan kuulolle!

Tilaisuus järjestetään verkossa ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Ilmoittaudu alla olevasta linkistä 16.4. mennessä:
Ilmoittautumislinkki(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: