Siirry sisältöön

Kuinka lakia luetaan -webinaari

Lakikirja ja nuija

Webinaarissa aiheina on palvelutarpeen arviointi ja muutostilanteet sekä omaishoidon tuen sopimus ja neuvottelutilanteet.

Aiheista ovat puhumassa Ylva Krokfors Invalidiliitosta sekä Elias Vartio ja Maija Repola Omaishoitajaliitosta. Tilaisuuden juontaa Matilda Linnavirta.  

Ohjelma

16.00 Palvelutarpeen arviointi ja muutostilanteet, Ylva Krokfors, sosiaali- ja terveyspoliittinen asiantuntija, Invalidiliitto

16.55 Tauko

17.05 Omaishoidon tuen sopimus ja neuvottelutilanteet, Elias Vartio, oikeudellinen asiantuntija ja Maija Repola, suunnittelija, Omaishoitajaliitto

Lisätietoa päivän puhujista

Ylva Krokfors toimii Invalidiliitossa sosiaali- ja terveyspoliittisena asiantuntijana ja on toinen Vammaisfoorumin lapset- ja nuoret- työryhmän puheenjohtajista. Hän on tutkinut iäkkäiden toimijuutta kuntoutustilanteissa.

Ylvalla on yli 25 vuoden kokemus omaishoidosta sosiaalityön, organisoimisen, kuntoutuksen, järjestötyön ja henkilökohtaisista näkökulmista. Ylva on myös Suomen omaishoidon verkoston työvaliokunnan ja Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry:n hallituksen jäsen.

Elias Vartio on omaishoitajaliiton oikeudellinen asiantuntija. Hän on tausaltaan oikeustieteiden- valtiotieteiden maisteri. Hänen kiinnostuksenkohteitaan ovat mm. oikeudellinen muotoilu, oikeuksiin pääsy sekä neuvottelutilanteet.

Maija Repola toimii suunnittelijana Omaishoitajaliitossa. Aiemmin hän on työskennellyt omaishoidon koordinaattorina Lohjan kaupungilla.

Ilmoittaudu mukaan 14.11. mennessä alla olevan linkin kautta:

Ilmoittautumislinkki(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Voit ilmoittautumisen yhteydessä esittää ennakkokysymyksiä, jotka välitetään luennoitsijoille ennen tilaisuutta. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautumisajan umpeuduttua.

Ohjelma.pdf

Lisätietoja:

Kuvassa Matilda Linnavirta

Matilda Linnavirta

Etelä-Suomen aluevastaava