Siirry sisältöön

Lähellä-lehdessä on taas paljon ajankohtaista omaishoitaja-asiaa

Kuvassa Lähellä-lehden 1/24 kansi sekä kaksi kuvaa lehden sisäsivuilta.

Omaishoitajaliiton Lähellä-lehden vuoden ensimmäinen numero on ilmestynyt.

Lehden teemoina ovat Omainen hoitajana ja Palautuminen.

Omaishoitajat tekevät tärkeää hoivatyötä, jota ilman terveydenhuoltomme ei pystyisi toimimaan. Teeman artikkeleissa tarkastelemme omaishoitajan sekä terveyden- ja sosiaalihuollon ammattilaisten yhteistyötä ja miten se sujuu ja voisiko sitä vielä parantaa.

Omaishoito on usein raskasta ja omaishoitajan olisikin pidettävä huolta omasta jaksamisestaan. Jollekin palautuminen on puuhastelua mieluisan harrastuksen parissa. Toiselle se on hetki omaa aikaa poissa arjen rutiineista. Joku taas menee meditoimaan hyiseen avantoon.

Näistä kaikista kerrotaan Lähellä-lehdessä.

Lisäksi lehdessä on kattava tietopaketti omaishoidon tuesta ja siitä, miksi sitä kannattaa hakea. Juristimme puolestaan on laatinut omaishoitoperheen itsepuolustusoppaan pykäläviidakkoon.

Lehdessä on myös journalistin ja omaishoitajan Kristiina Hanhirovan nauruhermoja kutitteleva kolumni median ohjeista parempaan yöuneen – mitenköhän omaishoitaja näitä voisi noudattaa?

Omaishoitajan ja hänen läheisensä hyvinvointia tukee myös aivojumppaa-palsta, josta löytyy ristisanatehtäviä ja hauskoja aivopähkinöitä.

Omaishoitoyhteisö toimii aktiivisesti ja vaikuttaa sekä valtakunnallisesti että paikallisesti. Tästäkin löytyy tietoa Lähellä-lehdestä.

Lähellä-lehti on Omaishoitajaliiton jäsenetu. Saat lehden liittymällä liiton jäsenyhdistykseen tai tukijäseneksi. Jäsenenä saat myös monia rahanarvoisia etuja yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää jäseneduista.

Liity jäseneksi.

Lue lehden näköisversio.(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Tutustu aikaisempiin Lähellä-lehtiin.