Siirry sisältöön

Kulttuurihaaste omaishoitajille

Heittäydy tekemään tai kokemaan erilaisia kulttuurin tai taiteen muotoja.

Apunasi voit käyttää alla olevaa taidepassia. Passiin voit kirjata mitä teit ja millaisia tuntemuksia ja ajatuksia ne sinussa herättivät.

Kuva taidepassista. Klikkaamalla kuvaa, tiedosto avautuu pdf-muotoon.(avautuu uuteen ikkunaan)
klikkaamalla kuvaa taidepassi avautuu tulostettavaan pdf-muotoon. Passia voit kysyä myös sinua lähellä olevasta omaishoitajayhdistyksestä.

Osallistu arvontaan ja voita Museokortti!

Kuva museokortista

Kulttuurihaasteeseen ja arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan MUSEOKORTTI (arvo 76 euroa). Museokortilla vierailet kiinnostavimmissa kulttuurikohteissa ympäri Suomen.

tai lähettämällä kortti postitse: Omaishoitajaliitto, Arvonta, Hämeentie 105 A 18,00550 Helsinki. Ilmoita arvontaan yhteystietosi.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Omaishoitajaliitto.

Kaikkien 1.4–5.5.2023 kulttuurihaasteeseen osallistuneiden ja yhteystietonsa ilmoittaneiden kesken arvotaan yksi Museokortti, jolla pääsee vuoden ajan maksutta museoihin eri puolilla Suomea. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Omaishoitajaliiton työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

Arvonta suoritetaan 12.5.2023 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli palkinnon voittajaa ei tavoiteta kymmenen päivän kuluessa arvonnasta, palkinto voidaan arpoa uudelleen. Palkinto lähetetään Suomeen.

Yhteystietoja käytetään vain arvonnassa voittaneen tavoittamiseen ja palkinnon lähettämiseen.

Omaishoitajaliiton arvontapalkintojen rekisteriseloste(avautuu uuteen ikkunaan)

Kuva: Ella Karttunen