Välittämö

Välittämö100.fi on Omaishoitajaliiton ja Orionin yhdessä kehittämä ja Orionin ylläpitämä verkkopalvelu, joka tarjoaa konkreettisen mahdollisuuden antaa hyvän kiertää.

Siirry Välittämö100.fi-verkkopalveluun

Radio Suomipopin juontaja Sami Kuronen kävi tarjoamassa apuaan omaishoitajaperheen arjen askareisiin

Välittämö100.fin kautta omaishoitajat saavat pientä ja suurta apua arkeen. Radio Suomipopin juontaja Sami Kuronen kävi tutustumassa omaishoitajaperheeseen ja tarjosi apuaan arjen askareisiin. Perheen koira pääsi reippaalle lenkille ja uusi kenkäteline valmistui alta aikayksikön.

 

Katso Välittämö-video, astu sisään ja välitä!

Omaishoitaja voi saada lahjoituksia kirjautumalla Välittämöön

Omaishoitajat pääsevät hyödyntämään palvelun kautta tehtyjä erilaisia lahjoituksia (sekä yksityishenkilöiltä että yrityksiltä) kirjautumalla Välittämöön jäsenkortissaan olevalla jäsennumerolla ja liitolle ilmoitetulla sähköpostiosoitteella. Välittämön etusivulta voi valita itselleen mieluisan palvelun. Lahjoituksia ovat jo antaneet muun muassa Viking Line ja huomattava joukko orionilaisia.

Lahjoituksen valinnan ja kirjautumisen jälkeen omaishoitaja saa sähköpostiinsa vahvistuslinkin, jota napsauttamalla hän pääsee sopimaan käytännön toimenpiteistä lahjoittajan kanssa. Yhteydenpidossa voi käyttää joko esitäytettyä tai henkilökohtaista viestiä.

Jos olet jäsen, ilmoita sähköpostiosoitteesi liittoon

Omaishoitaja, kun haluat hyödyntää Välittämön palveluita, ilmoita sähköpostiosoitteesi ja jäsenkortissa oleva jäsennumerosi Paula Väisäselle, paula.vaisanen@omaishoitajat.fi. Tiedot tarvitaan Välittämöön tunnistautumista varten. Sähköpostiosoitteita ei luovuteta ulkopuolisille.

Liity jäseneksi ja hyödynnä Välittämön lahjoitukset

Siirry tästä jäsenasiat-sivulle ja liity jäseneksi.

Ryhdy lahjoittajaksi

Välittämössä yksityishenkilöt ja yritykset voivat lahjoittaa palveluita ja haluamiaan asioita omaishoitoperheille. Esimerkiksi lahjakorttien lisäksi voi lahjoittaa myös omaa aikaa tai apua vaikkapa pihan haravoinnissa tai kaupassa käynnissä.

Lahjoittamaan pääset suoraan Välittämön etusivulta seuraamalla lahjoittajalle suunnattuja ohjeita.