Vertaisryhmän ohjaajakoulutus

Koulutuksessa osallistujat saavat perustietoa omaishoitajuudesta ja omaishoitotilanteeseen liittyvistä tukimuodoista, ryhmän ohjaamisesta, omaishoitoperheen kohtaamisesta sekä välineitä ryhmän kanssa toimimiseen. Koulutus sisältää sekä luento-osuuksia että ryhmätyöskentelyä.

Koulutukseen valitaan ensisijaisesti sellaisia osallistujia, joilla on mahdollisuus toimia omaishoitajien vertaisryhmän ohjaajina taustayhteisönsä (esim. liiton paikallisyhdistys, muu järjestö, kunta, seurakunta, oppilaitos) järjestämissä tai yhteistyössä toteuttamissa vertaisryhmissä. Lisäksi osallistujilla toivotaan olevan hyvät vuorovaikutustaidot, kykyä toimia ryhmänohjaajana ja omakohtaista tai työn kautta saatua tietoa omaishoitajuudesta. Koulutukseen osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä kriteerit täyttävistä hakijoista. Koulutukseen valituille lähetetään osallistumisvahvistus heti kun hakemus on hyväksytty.

Vertaisryhman ohjaajakoulutus_ohjelma 2017 (pdf)

Hinta: 
Koulutus (sis. materiaalit, majoitus 25.-26.4., ruoat ja kahvit) 100€ Omaishoitajaliitto:n paikallisyhdistysten lähettämille osallistujille, muille 130€. Hinnat ilman majoitusta: 50€ / 80€. Laskutetaan koulutuksen jälkeen.

Ilmoittautuminen 3.4.2017 mennessä, ensisijaisesti alla olevan linkin kautta.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ  (webropol)

Tiedustelut: sari.havela(at)omaishoitajat.fi) tai puhelimitse Sari Havela, puh. 020 7806 572.