Vertaisryhmän ohjaajakoulutus, Kemi

  • Aika:
  • Paikka: Hotelli Merihovi, Keskuspuistokatu 6-8, 94100 Kemi

Koulutuksessa osallistujat saavat perustietoa omaishoitajuudesta ja omaishoitotilanteeseen liittyvistä tukimuodoista, ryhmän ohjaamisesta, omaishoitoperheen kohtaamisesta sekä välineitä ryhmän kanssa toimimiseen. Koulutus sisältää sekä luento-osuuksia että ryhmätyöskentelyä.

Ohjelma.pdf

Koulutukseen valitaan ensisijaisesti sellaisia osallistujia, joilla on mahdollisuus toimia omaishoitajien vertaisryhmän ohjaajina taustayhteisönsä (esim. liiton paikallisyhdistys, muu järjestö, kunta, seurakunta, oppilaitos) järjestämissä tai yhteistyössä toteuttamissa vertaisryhmissä. Lisäksi osallistujilla toivotaan olevan hyvät vuorovaikutustaidot, kykyä toimia ryhmänohjaajana ja omakohtaista tai työn kautta saatua tietoa omaishoitajuudesta. Koulutukseen osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä kriteerit täyttävistä hakijoista. Koulutukseen valituille lähetetään osallistumisvahvistus heti kun hakemus on hyväksytty.

Kurssin hinta on Omaishoitajaliiton paikallisyhdistysten lähettämille osallistujille 100€ ja muille 130€.
Hinnat ilman majoitusta: 50€ / 80€. Laskutetaan koulutuksen jälkeen.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen 24.8.2018 mennessä, ensisijaisesti alla olevan linkin kautta.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ*  (webropol)

Tiedustelut: matilda.linnavirta(at)omaishoitajat.fi tai p. 020 7806 520.

*Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osallistumista ei peruta, peritään ilmoittautuneelta koulutuksen osallistumismaksu. Toisen henkilön voi vaihtaa maksutta osallistujaksi. Sairastumisesta johtuvissa peruutuksissa osallistumismaksu voidaan jättää veloittamatta (tarvittaessa lääkärintodistuksen perusteella).  Peruutukset ja henkilövaihdokset tulee tehdä ohjelmassa ilmoitetulle henkilölle.