Vapaaehtoispäivä, Jyväskylä

  • Aika:
  • Paikka: Matarasali, Matarankatu 6 A 2. krs, 40100 Jyväskylä

Omaishoitajaliitto haluaa kiittää kaikkia paikallisyhdistyksissä ja liitossa toimivia vapaaehtoisia järjestämällä vapaaehtoispäivän Jyväskylässä 8.11.2017. Vapaaehtoiset tekevät arvokasta työtä omaishoitajien hyväksi.  Vapaaehtoispäivä on suunniteltu vapaaehtoisten tueksi, iloksi ja virkistykseksi.

Toimitko kenties kahvittajana, ryhmänohjaajana, kokemusasiantuntijana, mentorina tai hallitustoimijana? Vapaaehtoistehtäviä on monenlaisia. Edellä mainitut ovat vain pieni osa sitä upeaa työtä, jonka te vapaaehtoiset tuotte paikallisyhdistysten ja liiton toimintaan antamalla omaa aikaanne ja osaamistanne.

Tämän vuoden teemana on Tunteet ja aistit. Päivän ohjelmaan on puhujaksi valittu kouluttaja, kirjailija ja Suomen syöpäpotilaat ry:n entinen toiminnanjohtaja Leena Rosenberg. Tämän lisäksi tullaan käymään läpi erilaisia tunne ja aistiharjoituksia leikkimielisten ja kuvitteellisten harjoitteiden kautta sekä tutustutaan muihin vapaaehtoisiin. Päivä on osallistujille maksuton ja sisältää ruokailun sekä aamu- ja iltapäiväkahvit. Hankkeettomat yhdistykset voivat ottaa yhteyttä omaan aluevastaavaansa matkakorvaukseen liittyen.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Vapaaehtoispäivä -ohjelma

Niiden vapaaehtoisten, jotka osallistuvat sekä vapaaehtoispäivään että ohjaajapäivään (9.11.) on mahdollista varata huone Original Sokos Hotel Alexandrasta 8.-9.11. väliseksi yöksi koodilla OHJAAJAPÄIVÄT hintaan 113€/ yhden hengen huone ja 123€/ kahden hengen huone. Huonevaraukset 11.10. mennessä joko puhelimitse 020 1234 640 tai sähköpostitse sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi.

Lisätiedot:

Matilda Linnavirta, koulutussuunnittelija,
matilda.linnavirta@omaishoitajat.fi
p. 020 7806 520

Ilmoittautuminen 18.10 mennessä:

Anu Nurmi, toimistosihteeri
anu.nurmi@omaishoitajat.fi
p. 020 7806 500

Ilmoittautumiset otetaan vastaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja on varattu 5 osallistujaa/yhdistys. Pyydämme yhdistyksiä ilmoittamaan kerralla kaikki kyseisestä yhdistyksestä osallistuvat vapaaehtoiset sekä heidän vapaaehtoistehtävänsä.

*Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osallistumista ei peruta viimeistään kahta viikkoa ennen tilaisuutta, voidaan ilmoittautuneelta periä osallistumismaksu tai maksuttomissa tilaisuuksissa tarjoilukustannukset tai toimistokuluina vähintään 20 €. Sairastumisesta johtuvissa peruutuksissa maksua ei peritä (tarvittaessa lääkärintodistuksen perusteella). Toisen henkilön voi vaihtaa maksutta osallistujaksi. Peruutukset ja henkilövaihdokset tulee tehdä ohjelmassa ilmoitetulle henkilölle.