Ovet-ohjaajakurssi, Levi

  • Aika:
  • Paikka: Hotelli Hullu Poro, Raakkavaarantie 5, 99130 Levi

Ovet-ohjaajakurssi antaa valmiudet järjestää Ovet-valmennuksia® yhteistyössä liiton paikallisyhdistysten, kuntien, seurakuntien, oppilaitosten ja muiden järjestöjen kanssa. Ohjaajakurssilla perehdytään Ovet-valmennukseenja ohjaajana toimimiseen. Kurssi antaa tietoa valmennuksen sisällöstä ja työskentelymenetelmistä sekä perustietoa ryhmän ohjaamisesta. Tutustu tarkemmin Ovet-valmennukseen® tästä

Ovet-ohjaajakurssille valitaan ensisijaisesti sellaisia osallistujia, joilla on mahdollisuus toimia Ovet-ohjaajina taustayhteisönsä (esim. liiton paikallisyhdistys, muu järjestö, kunta, seurakunta, oppilaitos) järjestämissä tai yhteistyössä toteuttamissa Ovet-valmennuksissa. Lisäksi osallistujilla toivotaan olevan hyvät vuorovaikutustaidot, kykyä toimia ryhmänohjaajana ja omakohtaista tai työn kautta saatua tietoa omaishoitajuudesta.

Kurssin hinta on 130€ paikallisyhdistyksille (materiaalit, majoitus kahden hengen huoneessa ja ohjelman mukaiset ruoat) ja muille 160€. Hinnasta vähennetään 50€, jos osallistujalla ei ole majoitustarvetta. Jokainen vastaa itse matkakustannuksista.

Ovet-ohjaajakurssille otetaan 16 osallistujaa. Koulutukseen osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä kriteerit täyttävistä hakijoista. Koulutukseen valituille lähetetään osallistumisvahvistus heti kun hakemus on hyväksytty.

Ovet-ohjaajakurssi ohjelma

Ilmoittautuminen* on päättynyt. 

Lisätietoja Kaisa Parviainen kaisa.parviainen(at)omaishoitajat.fi p. 020 7806 512

*Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osallistumista ei peruta, peritään ilmoittautuneelta koulutuksen osallistumismaksu. Toisen henkilön voi vaihtaa maksutta osallistujaksi. Sairastumisesta johtuvissa peruutuksissa osallistumismaksu voidaan jättää veloittamatta (tarvittaessa lääkärintodistuksen perusteella).  Peruutukset ja henkilövaihdokset tulee tehdä ohjelmassa ilmoitetulle henkilölle.