Ovet-ohjaajakurssi, Seinäjoki

  • Aika:
  • Paikka: Scandic Seinäjoki, Kauppakatu 10, 60100 Seinäjoki

Ovet-ohjaajakurssi antaa valmiudet järjestää Ovet-valmennuksia® yhteistyössä liiton paikallisyhdistysten, kuntien, seurakuntien, oppilaitosten ja muiden järjestöjen kanssa. Ohjaajakurssilla perehdytään Ovet-valmennukseen ja ohjaajana toimimiseen. Kurssi antaa tietoa valmennuksen sisällöstä ja työskentelymenetelmistä sekä perustietoa ryhmän ohjaamisesta.

Ovet-ohjaajakurssille valitaan ensisijaisesti sellaisia osallistujia, joilla on mahdollisuus toimia Ovet-ohjaajina taustayhteisönsä (esim. liiton paikallisyhdistys, muu järjestö, kunta, seurakunta, oppilaitos) järjestämissä tai yhteistyössä toteuttamissa Ovet-valmennuksissa. Lisäksi osallistujilla toivotaan olevan hyvät vuorovaikutustaidot, kykyä toimia ryhmänohjaajana ja omakohtaista tai työn kautta saatua tietoa omaishoitajuudesta.

Kursin hinta on 130€ paikallisyhdistyksille (materiaalit, majoitus ja ruoat) ja muille 160€. Hinnasta vähennetään 50€, jos osallistujalla ei ole majoitustarvetta. Jokainen vastaa itse matkakustannuksista. Kurssille otetaan 16 osallistujaa.

Ilmoittautumiset 1.11.2019 mennessä:

Ilmoittautumislinkki

Lisätietoja:

Sandra Gehring 020 7806 544 tai sandra.gehring(at)omaishoitajat.fi

Ohjelma 2019