Oivaltava-päivät, Oulu

Kaikkien paikallisyhdistyksiemme yhteisillä Oivaltava-päivillä haetaan oivalluksia sopimuksettomien omaishoitajien tavoittamiseen ja heidän tukemiseen.

Oivaltava-päivien ensimmäinen päivä tarjoaa monipuolisia näkökulmia aiheeseen eri asiantuntijoiden johdolla. Toisena koulutuspäivänä pääsemme yhdessä viestinnän ammattilaisen Noora Jokisen (Noon Kollektiivi) opastuksella etsimään keinoja sopimuksettomien omaishoitajien tavoittamiseksi.

Oivaltava-päivät Oulu ohjelma

Oivaltava-päivät on tarkoitettu liiton paikallisyhdistysten edustajille. Koulutukseen mahtuu 60  yhdistysten edustajaa (maks. 3/yhdistys). Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutus on maksuton, sisältäen ohjelmaan merkityt lounaat sekä kahvit. Majoituksesta yhdistykset vastaavat itse. Osallistujia varten on Sokos Hotel Arinasta varattu majoituskiintiö. Huoneet ovat varattavissa suoraan myyntipalvelusta p. 08-3123255 tai sales.oulu@sokoshotels.fi.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen* 18.5.2018 mennessä:

Anu Nurmi, p. 020 7806 500 tai anu.nurmi@omaishoitajat.fi. Kerro ilmoittautuessasi mahdollinen erityisruokavaliosi.

 

*Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osallistumista ei peruta viimeistään kahta viikkoa ennen tilaisuutta, voidaan ilmoittautuneelta periä tarjoilukustannukset tai toimistokuluina vähintään 20 €. Sairastumisesta johtuvissa peruutuksissa maksua ei peritä (tarvittaessa lääkärintodistuksen perusteella). Toisen henkilön voi vaihtaa maksutta osallistujaksi. Peruutukset ohjelmassa ilmoitetulle henkilölle.