Lomaohjaajakoulutus, Tampere

  • Aika:
  • Paikka: Cumulus City Koskikatu, Koskikatu 5, 33100 Tampere
  • Ilmoittautuminen: 5.10.2018 mennessä

Omaishoitajien jaksamisen tukeminen on tärkeä osa Omaishoitajaliiton toimintaa. Omaishoitajien voimavaroja pyritään tukemaan mm. järjestämällä omaishoitajille tuettuja lomia yhteistyössä lomajärjestön (Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry) kanssa. Lomaohjaajakoulutukseen ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan lomaohjaajina Omaishoitajaliiton tai sen paikallisyhdistysten järjestämillä omaishoitajien tuetuilla lomilla.

Koulutuksen hinta (sis. materiaalit, majoitus 17.-18.10., ruoat ja kahvit) on 100€ Omaishoitajaliiton paikallisyhdistysten lähettämille osallistujille. Muille hinta on 130€. Omaishoitajaliitto varaa hotellista majoituksen sitä tarvitseville. Mikäli osallistuja ei tarvitse majoitusta, vähennetään koulutuksen hinnasta 50€. Osallistumismaksu laskutetaan koulutuksen jälkeen.

Lomaohjaajakoulutuksen ohjelma.

Ilmoittautuminen 5.10.2018 mennessä*

Ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella (Webropol): ILMOITTAUTUMINEN LOMAOHJAAJAKOULUTUKSEEN

tai Kaisu Häggqvist: kaisu.haggqvist(at)omaishoitajat.fi tai puh. 020 7806 533.
Kerro ilmoittautuessasi majoitustarpeesi ja mahdollinen erityisruokavaliosi. Mikäli tulet liiton paikallisyhdistyksen lähettämänä, kerro myös paikallisyhdistyksesi.

Laitamme vahvistuksen osallistumisesta heti kun olemme käsitelleet hakemuksesi. Mikäli koulutukseen on enemmän hakijoita, kuin voimme ottaa, valitsemme koulutukseen ensisijaisesti sellaisia hakijoita, jotka haluavat toimia ohjaajana liiton järjestämillä omaishoitajalomilla tai joilla koulutukseen osallistumisesta on sovittu liiton paikallisyhdistyksen kanssa.

*Osallistumisvahvistuksen saatuasi ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osallistumista ei peruta, peritään ilmoittautuneelta koulutuksen osallistumismaksu. Toisen henkilön voi vaihtaa maksutta osallistujaksi. Sairastumisesta johtuvissa peruutuksissa osallistumismaksu voidaan jättää veloittamatta (tarvittaessa lääkärintodistuksen perusteella).  Peruutukset ja henkilövaihdokset: Kaisu Häggqvistille: kaisu.haggqvist@omaishoitajat.fi tai puh. 020 7806 533.

Tietosuojaseloste Lomaohjaajalista