Katse huomiseen -koulutus, Kuopio

Tervetuloa Katse huomiseen -koulutukseen Kuopioon 22.5.2018!

Katse huomiseen – koulutus on tarkoitettu liiton vertaisryhmänohjaajakoulutuksen käyneille sekä henkilöille, joilla on vankkaa kokemusta omaishoitajaryhmien ohjaamisesta. Koulutuksen aikana käydään läpi Katse Huomiseen -ohjelmarunko, joka koostuu 7 aihekokonaisuudesta, jotka voidaan toteuttaa omaishoitajalomalla tai kahdeksassa vertaisryhmän kokoontumisessa.

Omaishoitosuhde on tiivis ja läheinen ihmissuhde, joka usein kestää vuosia, jopa vuosikymmeniä. Sen päättyminen hoidettavan läheisen kuolemaan tai siirtymiseen pitkäaikaishoitoon on hoivaan sitoutuneelle omaishoitajalle suuri elämänmuutos. Katse huomiseen vertaisryhmissä omaishoitajalle tarjotaan mahdollisuus hetkeksi pysähtyä ja miettiä uutta elämäntilannettaan, suuntaamaan katseensa tulevaisuuteen ja löytämään sieltä odottamisen arvoisia sekä iloa tuottavia asioita.

Koulutus on maksuton. Matkakulut korvataan liiton paikallisyhdistysten vapaaehtoisille.

Katse huomiseen -ohjelma

Ilmoittaudu 4.5. mennessä* tästä (Webropol-linkki).

Tervetuloa koulutukseen!

Lisätietoja kouluttajilta:

Juha Timoskainen, OmaisOiva-koordinaattori, juha.timoskainen@omaishoitajat.fi, p. 020 7806 575
Sirpa-Sari Borg, aluevastaava, sirpa-sari.borg@omaishoitajat.fi, p. 020 7806 588

*Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osallistumista ei peruta, peritään ilmoittautuneelta tarjoilukustannukset tai toimistokuluina vähintään 20 €. Toisen henkilön voi vaihtaa maksutta osallistujaksi. Sairastumisesta johtuvissa peruutuksissa, osallistumismaksu voidaan jättää veloittamatta (tarvittaessa lääkärintodistuksen perusteella). Peruutukset ja henkilövaihdokset tulee tehdä ohjelmassa ilmoitetulle henkilölle.