Hyvinvointiwebinaari: Omat rajat jaksamisen tukena – keinoja jaksaa omaishoitajana arjessa

  • Aika:
  • Paikka: Useita tapahtumapaikkoja

12.5.2022 järjestetään omaishoitajille ja kaikille läheisestään huolehtiville suunnattu maksuton webinaari, jonka aiheena on omat rajat jaksamisen tukena.

Mitä omat rajat oikeastaan tarkoittavat? Miksi rajojen tunnistaminen on tärkeää? Miten rajoja voi asettaa? Omaishoitajan arjessa on paljon vastuita, tehtävää ja huolehdittavaa. Omat tarpeet ja itselle tärkeät asiat unohtuvat helposti. Rajojen asettaminen on toisinaan vaikeaa, mutta se on myös taito, jota voi harjoitella.

Webinaarin puhujana on psykoterapeutti, työnohjaaja ja kouluttaja Terhi Lahti. Lisäksi kuulemme omaishoitaja Marjut Törhösen ajatuksia ja kokemuksia aiheesta.

Webinaarista saat tietoa sekä keinoja ja välineitä arjessa jaksamisen tueksi. Tervetuloa mukaan!

Tilaisuus järjestetään verkossa, ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Ilmoittaudu alla olevasta linkistä 11.5. mennessä:

Ilmoittautumislinkki

Webinaarin jälkeen on mahdollista siirtyä hetkeksi yhteiseen chat-keskusteluun päivän aiheesta. Ohjeet annetaan webinaarissa.

Lisätietoja:
Elina Koponen, elina.koponen(at)omaishoitajat.fi, puh. 020 7806 589

Webinaarin järjestävät Omaishoitajaliitto ja Tunne voimavarasi -hanke. Tunne voimavarasi on Miina Sillanpään Säätiön, Omaishoitajaliiton, Maria Akatemian ja Kuntoutussäätiön yhteishanke, jota koordinoi Miina Sillanpään Säätiö. tunnevoimavarasi.fi