Omaishoitajaliitto hakee tiedottajaa

Liitto hakee

tiedottajaa

kehittämään ja toteuttamaan liiton monikanavaista viestintää yhdessä viestintäpäällikön ja liiton 20 ammattilaisen kanssa. Tiedottajan erityisenä vastuualueena on sähköinen viestintä ja sen kehittäminen. Tärkeimpiä viestinnän kohderyhmiä ovat omaishoitajat, päättäjät, paikallisyhdistykset ja suuri yleisö.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • some- ja nettiviestintään sekä Lähellä-lehden ja opasmateriaalin tekoon soveltuvaa sote-alan viestintäosaamista
  • englannin ja ruotsin kielen taitoa
  • kehittävää työotetta.

Arvostamme

  • hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta
  • kokemusta valtakunnallisesta järjestötoiminnasta.

Työehdot määrittyvät sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa on neljän kuukauden koeaika. Työpiste sijaitsee liiton keskustoimistossa Helsingissä. Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.11. tai sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit tiedottajan tehtävästä, lähetä hakemuksesi 29.8. mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@omaishoitajat.fi. Merkitse viestikenttään tiedottaja sekä etu- ja sukunimesi. Liitä työhakemukseesi ansioluettelo, palkkatoive ja linkki korkeintaan 1,5 minuutin mittaiseen nauhoitteeseen, jossa kerrot 1) kuka olet, 2) miksi haluat tiedottajaksi Omaishoitajaliittoon ja 3) miksi juuri sinut kannattaisi valita tehtävään.

Tule mukaan osaavaan, innostuneeseen ja kehittyvään joukkoomme!

 

Haastattelut järjestetään 5.9. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan 31.8. mennessä.

 

Tiedustelut

17.8. klo 9-10 toiminnanjohtaja Sari Tervonen, puh. 020 7806 514

21.8. ja 22.8. klo 9-10.30 viestintäpäällikkö Tiina Kokko, puh. 020 7806 566

Emme vastaa sähköpostitiedusteluihin.

 

Omaishoitajaliitto ry toimii asiantuntijana ja vaikuttajana omaishoitajien yhteiskunnallisen aseman parantamiseksi. Liitto tukee eri tavoin omaishoitotilanteissa eläviä ihmisiä ja perheitä. Tärkeimpiä toimintamuotoja ovat yhteistyö päättäjien ja viranomaisten kanssa, tiedottaminen ja koulutus. Liitto edistää myös 70 paikallisyhdistyksensä vaikuttamis-, tuki- ja vapaaehtoistoimintaa. Yhdistyksissä on yhteensä yli 12 000 jäsentä, tuhansia vapaaehtoisia ja lähes 200 työntekijää.