Myyntituotteet

Liiton myyntituotteita ovat oppaat, kirjat, ryhmämateriaalit, adressit ja muut tuotteet, kuten Sydänsiipi-rintakoru ja joulukalenteri.

Sekä myyntituotteiden että maksuttomien tuotteiden (postikulut laskutetaan) tilaukset pyydämme tekemään joko sähköpostitse anu.nurmi@omaishoitajat.fi tai puhelimitse 020 7806 500.

Osa liiton julkaisuista on  myös ladattavissa pdf-tiedostoina. Tutustu liiton julkaisuihin materiaalipankissa.

UUTTA:

Omainen hoitajana -opas 4: Helpotusta isoon ja pieneen hätään

Oppaassa käydään läpi rakon ja suolen toimintaa, pidätyskykyyn liittyviä ongelmia sekä niihin liittyviä avustamisen keinoja ja hoitotarvikkeita. Oppaan hinta on 5 euroa. Tilauksiin lisätään posti- ja käsittelykulut.

Tutustu oppaaseen:
Omainen hoitajana -opas 4: Helpotusta isoon ja pieneen hätään

 

 

 

 

Omainen hoitajana -opas 3: Turvallinen lääkehoito kotona

Oppaassa perehdytään kotona toteutettavaan lääkehoitoon, lääkkeiden säilytykseen, antotapoihin sekä lääkehoidon apuvälineisiin ja palveluihin. Oppaan hinta on 5 euroa. Tilauksiin lisätään posti- ja käsittelykulut.

Tutustu oppaaseen:
Omainen hoitajana -opas 3: Turvallinen lääkehoito kotona

 

 

 

 

Omainen hoitajana -opas 2: Liikkumalla parempaa vointia

Oppaassa käydään läpi liikunnan merkitystä hyvinvoinnille, erilaisia liikunnan mahdollisuuksia arjen keskellä sekä siirtymisissä avustamiseen liittyviä tekniikoita ja apuvälineitä.
Oppaan hinta on 5 euroa. Tilauksiin lisätään posti- ja käsittelykulut.

Tutustu oppaaseen:
Omainen hoitajana -opas 2: Liikkumalla parempaa vointia

 

 

 


Omainen hoitajana -opas 1: Syömällä hyvää mieltä ja vireyttä

Oppaassa perehdytään terveyttä ja hyvinvointia edistävään ruokavalioon sekä keinoihin, joilla ruokailua saa sujuvammaksi. Käsitellään avustamista ja ruokailun apuvälineiden käyttöä. Opas on ensimmäinen seitsemänosaisesta Omainen hoitajana -opassarjasta.
Oppaan hinta on 5 euroa. Tilauksiin lisätään posti- ja käsittelykulut.

Tutustu oppaseen:
Omainen hoitajana -opas 1: Syömällä hyvää mieltä ja vireyttä 

 

 


Omainen hoitajana – seitsemänosainen opassarja
ilmestyy syys-joulukuussa 2017

Yli miljoona suomalaista auttaa läheistään arjessa. Heistä noin 350 000 on päivittäin läheisensä apuna niin ruokailussa, peseytymisessä, pukeutumisessa kuin lääkehoidossakin. Monet omaiset suoriutuvat näistä tehtävistä ilman alan koulutusta. Omainen hoitajana -opassarja on tehty kotona hoitamisen ja auttamisen tueksi tilanteisiin, joissa hoidettava läheinen on aikuinen. Päivittäisissä toiminnoissa ohjaamisen ja auttamisen lisäksi opassarjasta löytyy tietoa muun muassa ravitsemuksesta ja lääkehoidosta. Tavoitteena on myös rohkaista omaishoitoperheitä hakemaan apua, sillä kaikesta ei tarvitse selviytyä yksin. Oppaat soveltuvat sekä pitkään omaishoitajina toimineille että ensi askeliaan omaishoitajuuden polulla ottaville.

Jokaisella oppaalla on oma teema ja ne ilmestyvät yksitellen vuoden 2017 lopulla, syys-joulukuussa. Myyntiin tulevien painettujen versioiden lisäksi oppaat julkaistaan myös sähköisesti liiton sivustolla selattavina näköisversioina.

Mainostaja, haluatko ilmoituksesi oppaaseen?

Mainostajana voit valita seitsemästä teemasta yrityksellesi sopivat teemat ja siten saat juuri tarpeisiisi sopivan kohderyhmän mainonnallesi. Oppaat ovat käytössä monta vuotta, joten niissä mainoksella saa pitkäaikaisen näkyvyyden.

Ilmoitusmyynti: Jaana Martiskainen, TJM-Systems Oy, puh. 044 566 7195 tai jaana.martiskainen(at)tjm-systems.fi

Omainen hoitajana -opassarjan mediakortti (pdf)

Muut myyntituotteet

Kirjat

Oppaat

Ryhmämateriaalit

Adressit ja kortit

Muut tuotteet