Teemaviikko

Valtakunnallinen omaishoitajien viikko 22.–29.11.2020

#OmaishoitoKoskettaaJokaista

Valtakunnallinen omaishoitajien viikko on vuosittain järjestettävä teemaviikko, jolla halutaan nostaa esiin omaishoitoasioita. Teemaviikkoa on vietetty vuodesta 2003.

 

Valtakunnallinen omaishoitajien viikko 2019

Valtakunnallinen omaishoitajien viikko 24.11.–1.12.2019

#OmaishoitoKoskettaaJokaista

Valtakunnallinen omaishoitajien viikko on vuosittain järjestettävä teemaviikko, jolla halutaan nostaa esiin omaishoitoasioita. Teemaviikkoa on vietetty vuodesta 2003.

Tänä vuonna valtakunnallista viikkoa vietetään 24.11.–1.12. teemalla Näe, huomaa, kuule – omaishoidon monimuotoisuus. Viikon avaa valtakunnallinen omaishoitajien kirkkopyhä 24.11. ja pääjuhlaa vietetään Lappeenrannassa 28.11.

Teemaviikkoa ja omaishoidon monimuotoisuutta tuodaan esiin myös Yleisradion tv-kanavilla. Yllä olevaa animaatiovideota esitetään 18.–24.11. Yle TV1 -kanavalla. Ruotsiksi videota esitetään Yle Fem -kanavalla. Linkki ruotsinkieliseen Närståendevård berör alla -videoon

Tule mukaan! Teemaviikolla Omaishoitajaliiton jäsenyhdistykset järjestävät satamäärin tapahtumia eri puolilla Suomea. Tapahtumatietoja on koottu teemaviikon tapahtumakalenteriin. Teemaviikon ja omaishoidon keskeiset asiat on koottu Valtakunnallisen omaishoitajien viikon julkaisuun.

 

Omaishoitajaliiton ja sen jäsenyhdistysten strategia vuoteen 2023

Omaishoitoyhteisön strategiaan vuoteen 2023 pääset tutustumaan osoitteessa www.omaishoitajat.fi/strategia2023. Strategian keskeiset kohdat on esitetty yllä olevassa kuvassa.

 

Sinä olet tärkeä! Kiitos, että autat ja tuet. Tämän viestin voit jakaa avun ja tuen antajille yllä olevan kuvan avulla sosiaalisessa mediassa. Lataa kuva klikkaamalla alla olevaa linkkiä ja tallentamalla aukeava kuva omalle laitteellesi.
Sinä olet tärkeä! -kuva Facebookiin
Sina olet tärkeä! -kuva Twitteriin
Sina olet tärkeä! -kuva Instagramiin

 

Omaishoito koskettaa jokaista. Suomessa arvioidaan olevan noin 350 000 omaishoitotilannetta. Lue lisää omaishoidosta Mitä on omaishoito -sivulta.