Omaishoidon maakuntapäivät

Omaishoitajaliitto järjestää vuonna 2020 Omaishoidon maakuntapäiviä eri puolilla Suomea. Maakuntapäivillä on yhtenäinen ohjelma, jonka sisältöä muokataan alueellisten tarpeiden mukaan.

Maakuntapäivät järjestetään syksyn aikana verkkovälitteisesti sekä koronatilanteen niin salliessa rajatuin osallistujamäärin myös paikan päällä. Järjestelyissä Omaishoitajaliitto seuraa viranomaisohjeita.

Muuttuvan koronatilanteen vuoksi on erittäin tärkeää ilmoittautua sekä verkkotapahtumaan että paikan päällä järjestettävään tapahtumaan. Voimme suoraan informoida mahdollisista muutoksista vain niitä, jotka ovat ilmoittautuneet.

Maakuntapäivät ovat avoimia tilaisuuksia, joissa omaishoidosta kiinnostuneet käsittelevät yhdessä ajankohtaisia omaishoidon kysymyksiä. Vuonna 2020 maakuntapäivillä käydään vuoropuhelua omaishoidosta ja kehitetään maakunnallisia vaikuttamisen keinoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita päättäjät, omaishoidon parissa työskentelevät, omaishoitajat, vapaaehtoiset ja muut omaishoidosta kiinnostuneet. Mukaan tuleville toimijoille tarjotaan mahdollisuutta esitellä toimintaansa esittelypöydillä.

Maakuntapäivien ajankohdat 2020

  1. Pohjanmaa, Vaasa 1.10.2020
  2. Etelä-Karjala ja Kymenlaakso  18.11.2020
  3. Keski-Suomi, Jyväskylä 24.11.2020
  4. Savot, Mikkeli 26.11.2020

Aiempina vuosina järjestettyjen maakuntapäivien esitykset voi katsoa seminaarimateriaaleista.

Lisätietoja www.omaishoitajat.fi/tapahtumat ja liiton aluevastaavat: www.omaishoitajat.fi/yhteystiedot

 

Päivitetty 13.8.2020