Jäsenasiat

Liity henkilöjäseneksi

Liitto toimii omaishoitajien aseman parantamiseksi valtakunnallisella tasolla mm. antamalla lausuntoja sekä vaikuttamalla lainsäädäntöön ja mielipideilmastoon. Liittymällä jäseneksi lisäät vaikuttamistoimintamme painoarvoa. Yhdessä olemme enemmän.

Liiton sääntöjen mukaan henkilöjäsen liittyy jäsenyhdistyksen jäseneksi. Kirjoita liittymislomakkeeseen (sivun alaosassa), mihin yhdistykseen haluat liittyä.

Vuonna 2022 jäsenmaksu on 25 euroa.

Jäsenyydestä eroamisesta tulee ilmoittaa kirjallisesti liittoon, lomake löytyy myös sivun alaosasta.

Jäsenrekisteriseloste

Onko omaishoito lähellä sydäntäsi? Liity kannatusjäseneksi ja tue omaishoitajien yhdistystoimintaa

Omaishoitajaliiton jäsenyhdistykset tekevät aktiivista työtä omaishoitajien hyväksi. Yhdistyksissä omaishoitajat saavat neuvoja ja tietoa sekä tapaavat muita omaishoitotilanteessa eläviä ihmisiä. Yhdistykset järjestävät omaishoitajille vertaisryhmiä, retkiä, tapahtumia, Ovet-valmennusta ja virkistystä. Useimmat yhdistystoimijat ovat tai ovat olleet itsekin omaishoitajia.

Tukemalla jäsenyhdistyksiä autat omaishoitajia jaksamaan ja ehkäiset yksinäisyyttä. Voit halutessasi myös osallistua yhdistyksen toimintaan, saada tietoa omaishoidosta, verkostoitua ja tutustua uusiin ihmisiin.

Läheltä sinuakin löytyy omaishoitajien yhdistys, sillä liiton jäsenyhdistykset kattavat koko Suomen. Jäsenyhdistysten yhteystiedot löydät täältä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Paikallisyhdistysten kannatusjäseneksi voivat liittyä sekä yksityishenkilöt että yritykset ja yhteisöt. Kannatusjäsenet saavat Lähellä-lehden neljä kertaa vuodessa.

Kannatusjäsenmaksu on 50, 70, 100 euroa tai enemmän.

 

Liity jäseneksi Liity kannatusjäseneksi

 

Osoitteenmuutokset ja jäsenyyden irtisanominen:

Eroa jäsenyydestä

Osoitteenmuutos

Täytä tämä kohta jos haluat vahvistuksen osoitteenmuutoksesta sähköpostiisi.

Päivitetty 13.1.2022